torstai 26. maaliskuuta 2009

Kiloklubin mukaan (johon yritän kirjata kaikki mahdollisimman tarkasti mutta välillä on pakko arvioida) eiliset kalorit olivat 1455 ja se on mulle kyllä tosi vähän. Illalla oli pakko ottaa hapankorppua kun oli niin nälkä. Eilen en liikkunut ollenkaan eli sellaisina päivinä periaatteessa noin niukka syöminen on mahdollista, mutta jos olisin myös treenannut, en olisi jaksanut. Tässä vain pohdin tätä painon jumitusta ja ratkaisua siihen. No, tänään mulla on se Kehon Ikä -kartoitus ja ehkä se antaa jotain vastauksia tilanteeseen. Kiva on myös nähdä traineria kahden kesken.

Päivän syömiset:
- kuntokaurapuuroa ja kevyttä mansikkakeittoa, kahvia
- omena, 125 g o.2% rahkaa jossa tilkka vaahterasiirappia, teetä
- banaani
- paistettua ja marinoitua tempehiä, riisi-ruista, vihreää salaattia jossa myös tomaatti ja paprikaa sekä oliiviöljykastike, valkoviiniä
- kaksi hapankorppua joiden päällä aurajuustoa, yksi pala 85% tummaa suklaata

Edit klo 20:
Tässä kiinnostuneille tietoa tänään tehdystä Kehon Ikä -kartoituksesta.
Kaiken kaikkiaan testin tulos oli erinomainen ja tehtyyn työhön saan olla todella tyytyväinen. Kehon Ikä saadaan testin tuloksista ja vertailusta saman ikäluokan ja sukupuolen edustajiin. Kronologinen ikänihän on 35 ja nyt testin tuloksena Body Age on 29. Viime heinäkuussa tehdyn testin tuloksena Body Age oli 37 eli tässä on tapahtunut suuri muutos. Nyt Body Age:ä voisi alentaa vain rasvaprosentin pieneneminen. Nyt rasvaprosentti oli 30.3% ja tämä oli itselleni vähän pettymys. Mutta jos se olisi 29%, se olisi tavoitealueella eli periaatteessa rasvaprosenttia pitäisi saada alas reilu prosentti, niin olisin sen suhteen hyvällä tasolla.
Verenpaineeni oli optimaalisella tasolla 108/76mmHg, vatsaliiketulos oli erinomainen (viime heinäkuussa tulos oli matala), seinäistunta tulos erinomainen (oli erinomainen heinäkuussakin mutta tulos silti nyt tuplasti parempi), hauiskääntötulos kohtuullinen (sama kuin heinäkuussa), notkeus erinomainen (sama kuin heinäkuussa), kardiovaskulaarinen kunto erinomainen (viime heinäkuussa kohtuullinen).
Laihtumiseen liittyen kuitenkin erinomaista on se, että viime heinäkuusta jolloin edellinen mittaus tehtiin, paino on pudonnut 7.8kg ja tästä rasvaa on 7kg. Tämä on sillä tavalla mahtavaa, että paino on lähtenyt juuri sieltä mistä pitääkin eli rasvasta. Tarkoittaa siis sitä, että ainakin minulle on tärkeää jatkaa lihaskunto- ja juoksuharjoittelua ja sitä kautta saada juuri rasvaa vähenemään. Jos saan painoni tippumaan tuonne 66-65 kg niin se on minulle aika ideaali olotila. Eli 3-4 kg on pudotettavaa ja siihen pyrin heinäkuuhun mennessä.

Edit 27.3.:
Kehon Ikä -kartoitukseen liittyen ajattelin vielä mainita, että leposyke istuttaessa oli 53 ja Own Index:ä mitattaessa selinmakuulla syke oli alimmillaan 48. Eli jos jotakin kiinnostavat tämmöiset lukemat....

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa todella hyvälle, onnittelut nuoresta bodysta! Tuo varmasti todellakin motivoi jatkoon. Olen ihan varma, että saavutat tavoitteesi heinäkuuhun mennessä. :-)

feministi kirjoitti...

Kiitos ihana Maureen!
Ihana saada sulta tukea, tuntuu kilot olevan nimittäin tiukassa. Mutta ehkäpä hiljaa hyvä tulee....
Miten sun fiilikset?