tiistai 24. maaliskuuta 2009

Eilinen ei mennyt ollenkaan nappiin. Lapsi oli kipeänä ja olin jumissa kotona melkein koko päivän. Illalla piti käydä rautakaupassa ja lenkkikin jäi tekemättä. Sitten iltaruoaksi toinen lapsi keksi haluta pizzaa ja sitähän sitten minunkin piti syödä. Hyvää kyllä oli.
En tiedä, on kyllä niin takkuista tämä homma. Tänään olis jumppa iltapäivällä, mutta saa nähdä pääsenkö sinne lapsenhoidon vuoksi.

Päivän syömiset:
-kahvia
- 0.2% rahkaa jossa banaani, muutama cashew-pähkinä ja vaahterasiirappia
- pieni pala eilistä sienipizzaa, kuntokaurapuuroa ja kevyttä mansikkakeittoa, pieni pala ohraleipää jonka päällä kalkkunaleikettä
- kuntokaurapuuroa ja kevyttä mansikkakeittoa, pala ohraleipää jonka päällä 22% tuorejuustoa, kahvi
- pieni peruna, savustettua siikaa ja salaattia jossa erilaisia salaatteja, paprikaa, 9% fetaa, paahdettuja kurpitsansiemeniä, soijakastiketta, valkosipulia, oliiviöljyä, etikkaa, mustapippuria, basilikaa, punaviiniä

Edit klo 13.15:
Kävin heti aamulla kevyellä lenkillä. Juoksin 45min, kulutus 384 kcal josta 28% rasvaa, keskisyke 137 ja juostu matka 6.1km. Tuli vähän parempi olo ja morkkis junnaavasta laihdutusporojektista vähän hellitti. Ainakin kunto on hyvä vaikka muuten olenkin huono ihminen! Tänään on vielä functional training -jumppa, johon juuri ja juuri pitäisi ehtiä kun mies tulee töistä. Lapsi on edelleenkin sairas.

Edit klo 19.30:
Functional training -jumppa oli 1h 2min, kulutus 312 kcal josta 44% rasvaa, keskisyke 108.
Jos lapsi vain tervehtyy, menen torstaina Kehon Ikä -kartoitukseen, jossa mitataan siis kehon kuntoa, koostumusta jne.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen ainakin huomannut, että liikuntasuoritusta seuraavana aamuna paino on korkeampi kuin sellaisena aamuna jolloin edellinen päivä on ollut vapaapäivä. Harrastat todella paljon liikuntaa, mutta ehditkö levätä tarpeeksi?
Kehonkoostumusmittauksesta tulee varmaan tosi huippulukemat, kun olet noin ahkerasti harrastanut liikuntaa. Lihaksen määrän kasvuhan tarkoittaa sitä, että elimistö tarvitsee myös enemmän energiaa, eikö?
Tsemppiä jatkoon!

feministi kirjoitti...

Kiitos Maureen!
Musta ei ollenkaan tunnu että liikun paljon ja kyllä niitä ihan löysiä lepopäiviäkin on 1-2 viikossa. Katsotaan mitä testit tänään sanoo. Jännittää!