perjantai 6. maaliskuuta 2009

Hieman huolissani olen tästä painostani, joka taas oli vaihteeksi enemmän... No, ei ehkä pitäisi käydä joka aamu vaa'alla. Nyt on kyllä pms turvotustakin pelissä joten ei nyt tästä tarvitse hätääntyä.
Tänään aion käydä lenkillä. Huomenna menen hemmottelemaan itseäni hierojalle ja ensi viikolla jalkahoitoon!

Päivän syömiset:
- kahvia, kaksi hapankorppua joiden päällä 10% sulatejuustoa ja paistettua munaa, omena
- banaani, omena
- tom kha gai keittoa, muutama lusikallinen eilistä fetasalaattia, punaviiniä
- kaksi hapankorppua joiden päällä sipaisu keijua ja 15% juustoa, kaksi palaa tummaa suklaata ja muutama cashew-pähkinä, punaviiniä

Edit klo 17.30:
Kävin lenkillä, ensin hölkkäsin 5min, sitten juoksin 40min keskimäärin 10km/h vauhdilla, sitten juoksin taas rennommin 8min, kulutus yhteensä 437 kcal, matka yhteensä 8.2km. Sen jälkeen venyttelin jalat ja selän hyvin.
Tein tänään pitkästä aikaa sykemittarilla Own Index -kuntotestin. Polarin RS 200 antoi tulokseksi 46 ja FT60 37. Joskus ennen joulua RS 200:n lukema oli 48, minkä mukaan olin tehnyt asetukset FT 60 mittariin. Muutin siihen nyt tuon 37, mikä mm. tarkoittaa sitä että harjoituksissa kulutettu energian määrä tulee pienemään. Vaikkei Own Index -lukemaa pitäisi ehkä liikaa tuijottaa, mittareiden antama lukemaero on silti hämmentävä. Molemmissa on samat asetukset, mm. aktiivisuustaso korkea -ei huippu. Eli RS 200:n tulos on erinomainen ja FT 60:n hyvä.

Ei kommentteja: