perjantai 31. lokakuuta 2008



Sain ihanalta Maureenilta tällaisen pystin! Kiitos ja kumarrus. Maureenin blogia seuraan päivittäin ja toivotan tosi paljon tsemppiä ja voimia remontin keskelle. Anonyyminä kommentointi ei onnistu edelleenkään, jos ihmettelet miksi en koskaan kommentoi!

Pystin säännöt ovat tässä:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Jaan palkinnon edelleen Ihrakapinalle, Bean beyond contemporary -blogille, Keventäjälle, Täti Punaruskealle ja vielä Maureenille. Maureenin laihdutusblogi oli ihan niitä ensimmäisiä minkä löysin viime toukokuussa kun aloitin oman projektini. Jäin heti koukkuun.

Tänään on vähän veto pois. Paino on taas siinä 72 kilossa. Vaikka heittoa ei ole paljon niin silti ärsyttää. Kiloklubin mukaan joka päivä on kuitenkin kalorivajetta tullut 300-600 kcal, joten mun järjen mukaan painon pitäisi tippua, ei nousta. No, tietenkin nestetasapaino vaihtelee paljon, ainakin mulla, joten kelposti tulee tuommoinen muutama sata grammaa vaihtelua. Anyway, rasittaa. Ehkä ei pitäisi tuijotella liikaa niitä Kiloklubin kaloritaulukoita. Olen yrittänyt niitä täyttää mahdollisimman tarkkaan, mutta varsinkin ravintolassa syötyjen ruokien sisältöjä ja kalorimääriä on kyllä tosi vaikea veikkailla. Lisäksi tällä viikolla olen syönyt kaksi palaa kakkua. Ei tehnyt erityisemmin mieli, mutta meillä oli erään porukan viimeinen yhteinen kokous tiistaina ja yksi työkaveri oli eilen viimeistä päivää töissä, joten halusin kuitenkin osallistua muiden mukana kakusta nauttimiseen. Meillä ei nimittäin ole tapana ostella herkkuja töihin eikä kokouksiin muutenkaan eli se oli aika poikkeuksellista. Mutta syöty mikä syöty.
Anyway, tässä olen ja ihmettelen. Ulkona sataa hullun lailla ja mietin, miten ihmeessä saan tänään tehtyä lenkin. Jos nimittäin noin paljon sataa, mun varusteet ei kyllä riitä suojaamaan sateelta mitenkään. Tietenkin voin mennä salille juoksemaan, mutta tällä hetkellä ei ole voimassaolevaa salikorttia muuta kuin uimahallille, jossa ei ole juoksumattoa. Ensi viikolla menen käymään yhdellä uudella salilla ja ehkä rupean harjoittelemaan siellä. Mutta sinne olen sopinut treffit vasta keskiviikoksi. No, ehkä sade laantuu alkuiltaan mennessä ja menen lenkille sitten.

Päivän syömiset:
- kahvia, rasvatonta maustamatonta jogurttia ja hedelmämysliä
- bataatti-perunamuusia, puolitoista kanafilettä, tomaatti-sipulisalaattia
- 5 näkkäriä joiden päällä kalkkunaleikettä ja 17% juustoa ja kurkkua, pieni banaani
- kanahampurilainen, kana caesar-salaatti, muutama ranskalainen
- valkkaria

Edit klo 22.50:
Päivän suunnitelmat meni enemmän tai vähemmän paskaksi, koska mies ei saanut hoidettua yhtä hommaa jonka deadline oli tänään. Sen sijaan että olisin voinut lähteä lenkille, jouduin hädissäni töiden jälkeen hoitamaan mieheni avuksi hänen hommansa valmiiksi. Ärsytti, mutta en voinut jättää häntä pulaan. Kun vihdoin saimme homman käsistä n. klo 19.50, tajusin, että huomenna on joku hemmetin pyhä ja ei muuta kuin kauheella kiireellä ruoka- ja viiniostoksille. Kun ne oli hoidettu, oli koko perhe niin nälkäinen ja ärtyinen, että menimme hampurilaisravintolaan. Oikein inhosin itseäni kun söin kanahampurilaisen, mutta jotenkin aikataulut riistäytyivät käsistä enkä tänään parempaan pystynyt. Otin vielä kotiin mukaan kanasalaatin, jonka myös vedin napaani. No, nyt ei ole nälkä. On ollut myös vähän omituista, kuinka jumalaton nälkä mulla taas on ollut päivän mittaan. Siis semmoinen johon ei mikään yksi hedelmä tai leipäviipale auta yhtään. No, huomenna teen sitten tänään rästiin jääneen lenkin ja sunnuntaina onkin sitten pitkä kävelylenkki ohjelmassa. Vähän saattaa jalat rasittua jos teen paljon peräkkäisinä päivinä lenkkejä, mutta nyt ei valitus auta. Oikein hirvittää ajatuskin vaa'alle menemisestä aamulla. Hyihyihyi minua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uimahallin kandee sitten mennä jos ulkona sataa niin ettei sekaan sovi. Se tekee gutaa nestekierrollekin, eli seuraavana aamuna on takuuvarmat kivat lukemat vaa'alla.
Wordpress näköjään vaatii kommentoijilta s-postiosoitteen, eikä asialle voi itse tehdä mitään. Nyyh. Tiedän jotenkin vaan silti, että olet joka tapauksessa hengessä mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!