tiistai 7. lokakuuta 2008

Lentokentällä. Järkyttävän aikainen herätys ja airport taxi kentälle, jonne tultiin yli tunti ennen lennon lähtöä. Sitten kävikin ilmi, että lento on yli tunnin myöhässä, mikä tarkoittaa sitä että myöhästyn kaikista jatkolennoistani. Mahtavaa. No, nyt lennän uutta reittiä ja matkalla on yks lento vähemmän, mikä on vain hyvä juttu. Paska homma on se, että olen joutunut heräämään kohtuuttoman aikaisin ja nyt joudun odottelemaan yli kaksi tuntia täällä kentällä, samoin seuraavalla. Lisäksi myöhästyn kokouksesta johon olen menossa, enkä ehdi levätä yhtään ennen sitä. Pitkä päivä tulossa. Väsyttää. No, nyt on ainakin aikaa lompakko-ostoksille...

Päivän syömiset:
- kahvia, ruisreissumies jonka välissä juustoa, kinkkua, kurkkua, tomaattia, salaattia
- kalkkuna caesar sämpylä, tupla-sport patukka, kahvi
- pieni juustosämpylä koneessa, valkoviini
- kanasalaatti jossa kanan lisäksi perunaa, sieniä, porkkanaa, mustia papuja, erilaisia salaatteja ja vähän salaatinkastiketta, cappuccino
- Läkerol pastilleja, omena
- uunilohta, pinaattia, perunaa, höyrytettyä porkkanaa, vähän vihreää salaattia, valkoviiniä

Edit klo 19:
Hetki aikaa hotellihuoneessa ennen illallista. Päivän syömiset näyttää jo tähän mennessä järkyttävän paljolta, mutta silti on nälkä! No, pitää tietenkin muistaa että päivä on ollut pitkä. Leipää olen syönyt epätavallisen paljon, mutta lentokentillä on vaikea keksiä mitään järkevää syömistä -varsinkin kun on aamutuimaan liikkeellä. Sentään en syönyt yhtään pullaa enkä viineriä enkä croissanttia. Yleensä en syö suklaapatukoita, mutta tänään tarttui tarjottimelle tupla sport patukka. Hämmästyin sitä, että siinä oli vain 163 kcal.
Ostin sitten mustan Lumin lompakon. Ja juu, toivottavasti loppuelämäksi. Katselin kentällä myös Polarin uusia sykemittareita ja hirveästi alkoi himottamaan uusi FT60 ja siihen lisälaite joka mittaa juoksumatkaa. Argh. En ostanut.
Tämä työmatka osui vähän ikävään saumaan sillä tavalla, että miehelläni on tänään 50v. syntymäpäivä. Hän ei mitään juhlia eikä lahjoja halunnut, mutta vapaapäivän (lapsista) hän olisi ansainnut. No, hän on tästä luultavasti minulle loppu elämän katkera. En siis mitään lahjaa ollut hänelle hankkinut, mutta ostin eilen hätäpäissäni kolme arpaa kun ajattelin että jotenkin asia pitäisi minun huomioida. Yhdestä oli kuulemma tullut 4 € voitto. Et sillee. Olen kyllä ajatellut hankkia hänelle polkupyörän. Nyt vain ei ole kerinnyt, sen verran järkyttävää kiirettä on viime aikoina pidellyt.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tulin kurkaamaan. :) Ikäviä noi ylimääräiset odottelut. Toivottavasti loppu matka sujui hyvin!