tiistai 21. lokakuuta 2008

Aamupaino sama. Miksei se voi liikkua, alaspäin siis?
Tänään väsyttää, rankasti. Lisäksi palelee ja nenästä valuu räkä. Voihan rähmä. Mulla on tänään tapaaminen personal trainerin kanssa ja sen jälkeen menen functional training -jumppaan. Ehkä mä tästä jotenkin tokenen.

Päivän syömiset:
- kahvia, kaksi viipaletta ruisleipää joiden päällä hummusta, 10% juustoa ja kurkkua, vähän maustamatonta rasvatonta jogurttia ja hedelmämysliä
- puolikas Pirkka mozzarella kiviuunipizza, väinämöisen palttoonappi jonka päällä hummusta
- kahvi
- proteiinijuoma (142 kcal)
- karitsan paahtopaistia, uunijuureksia, vähän riisi-monivilja sekoitusta, punaviiniä
- 3 after eightiä, muutama Läkerol-pastilli

Edit klo 19:
No, nyt mulla on sitten uusi harjoitteluohjelma, joka tähtää juoksukunnon kasvattamiseen. Pääsääntöisesti viikkoon kuuluu kolme lenkkiä ja yksi functional training -jumppa tai kuntosali. Lisäksi joinakin viikkoina pilatesta ja perusvenyttelyä. Ei kuulosta pahalta, mutta vähän riippuu töiden kuormittavuudesta, kuinka jaksan ne hoitaa. Tietysti pimeys, kylmyys ja sade aiheuttavat omat haasteensa... Yritän parhaani! Sain myös lainaksi Polarin rs200 sykemittarin, joten nyt pääsen ensimmäistä kertaa testaamaan kuinka pitkiä lenkkejä oikeasti juoksen... Vähän pelottavaakin.
Mutta functional training -jumpassa siis kävin, 53min (en muistanut ihan tunnin alussa laittaa sykemittaria päälle, ehkä n. 5min ehdittiin jumpata), kulutus 317 kcal josta 50% rasvaa, keskisyke 122. Kyllä sai pakarat ja reidet kyytiä. Ah!

Ei kommentteja: