sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Ihanaa on ollut olla kotosalla ja ottaa vähän rennommin. Ei suoraan sanottuna iske ollenkaan ajatus kaikista niistä töistä joita pitäisi alkaa tekemään, selvittämään ja valmistelemaan. Niitä nimittäin riittää.
Aamupaino oli 72 kg. Olen optimistinen, että kohta pääsisin näkemään sen ihmeen, että paino alkaa numerolla 71. Mutta en siis vielä ole siellä.
Aamuvötkyilyn jälkeen kävin lenkillä, 51min, 379 kcal josta 45% rasvaa, keskisyke 136. Hyvältä tuntui ja tunsin itseni suorastaan yli-ihmiseksi kun sain aikaiseksi lähteä lenkille. Tällä viikolla treenejä on tullut neljä, ja se on kyllä se määrä joka pitäisi saada pidettyä yllä.

Päivän syömiset:
- kahvia, viipale täysjyväpaahtoleipää jonka päällä 10% juustoa, paistettua munaa ja kurkkua, pieni pala puolukkapiirakkaa
- kahvia
- riisi-moniviljasekoitusta, 6 mustekalapuikkoa, uunijuureksia jossa punajuurta, porkkanaa ja valkosipulia, valkokastiketta jossa kevyttä emmental-raastetta
- masikkakiisseliä ja vähän 9% vaniljavaahtoa
- vähän riisi-moniviljasekoitusta + valkokastiketta + muutama uunijuures lounaalta
- kaksi viipaletta ruisleipää joiden päällä tonnikalaa vedessä, tomaattia ja viipale 17% juustoa, cavaa

Edit klo 20.45:
Päivitin vähän blogeja listaani lähinnä sen mukaan, oliko niitä päivitetty lokakuun aikana vai ei. Yllättävän moni kesällä ja keväällä seuraamistani laihdutusblogeista on ollut pitkään päivittämättä. Jos haluat blogisi listalleni tai sen pois sieltä, niin ole hyvä ja ilmoita!

Ei kommentteja: