sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Nukuin tosi huonosti ja olo on ärtynyt. Luin aamuyöllä kirjaa kun en pystynyt nukkumaan ja sitten kun olisi nukuttanut, oli kaiken maailman melskaa ja hälyä ja puhelimen pirinää talossa niin etten pystynyt. Nyt siis väsyttää.
Ärsyttää myös se, että aamupaino oli taaas tänään enemmän. Söin kyllä eilen ison annoksen munakoisopaistosta ja illalla tietokoneen ääressä mussutin Japan mixiä, mutta silti Kiloklubin mukaan kaloreita tuli alle peruskulutuksen. En siis ymmärrä. Nestetasapaino kyllä heittelee mulla helposti, mutta nyt on taas se päivä että tämä raivostuttaa.
Olen ottanut muutaman päivän liikunnan kannalta iisisti ja levännyt. Eilen venyttelin ja tänään olis tarkoitus mennä functional training -jumppaan ja ehkä kävelylle tai lenkille. Ajattelin myös raahautua infrapunasaunaan, mutta nyt olo on sen verran väsynyt, etten ole varma jaksanko tuota kaikkea suorittaa.

Päivän syömiset:
- kahvia, kuntokaurapuuroa jossa voisilmä
- tonnikalalasagnea, jäävuorisalaattia jossa oliiviöljyä, balsamicoa ja mausteita
- kaksi viipaletta reissumiestä joiden päällä kevyttä tsatsikia, 10% juustoa, keitettyä munaa, kurkkua, muutama viinirypäle, punaviiniä

Edit klo 20.30:
Suoritin kaikki tavoitteena olleet kuntoiluun liittyvät hommelit. Kevyt juoksulenkki oli 1 h 2 min, kulutus 594 kcal (josta rasvaa 30%), keskisyke 134, juostu matka 7.8 km. Sitten kävin puolisen tuntia istumassa infrapunasaunassa ja sen jälkeen functional training -jumpassa 58 min, kulutus 306 kcal (josta rasvaa 44%), keskisyke 105. Vaikka sykemittari ei tule antamaan fanfaareja huomenaamuna tämän viikon kuntoiluista (niitä oli liian vähän), silti nyt on hyvä olo ja olen tyytyväinen tästä päivästä. Nyt pitäisi vielä pitää tämä iltamussutus kurissa, niin hyvä tulee. Teen vielä marjakiisseliä ja syön ehkä sitä vähän, mutta katsotaan.

Ei kommentteja: