keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Aamupaino sama, kirjaan sen viikkopainoksi. Tässä painossa parasta on se, että BMI on nyt 27. Musta se on jo hemmetin hyvä saavutus.
Tämän päivän syömisten laadussa ei ole kehumista - joskus on sitten näitä päiviä. Oli tarkoitus tehdä ihan kunnollista ruokaa päivälliseksi, mutta lapsi kinusi nuudelikeittoa. Päädyin sitten tähän koska muita ei ole kotona.
Palkitsin itseni tiukasta työrupeamasta Minna Parikan kengillä, jotka saapuivat tänään.



Ne ovat taivaalliset, jalkaani täydelliset ja lisäksi niissä on vähän matalampi korko kuin esim. Morticia-kengässä, joten luulen että ne päätyvät minulla kovaan käyttöön. Ovat ikään kuin nilkkurit, malli on Elaine. Lähden muutaman viikon päästä työmatkalle Britteihin ja hädin tuskin jaksan odottaa että pääsen niissä kulkemaan. Jippii! Olen myös tehnyt muutakin syntiä, nimittäin tilannut Noolanin villamekon ja pellavajakun (kokoa S !!! Hyvä mä.) sekä Gunilla Pontenin takin - tämän tosin vanhasta mallistosta alennuksesta... Oh dear.

Päivän syömiset:
- kahvia
- lounaalla porkkana-parsakaalikeittoa, viipale ruisleipää, vihreää salaattia, pari artisokan sydäntä sekä aika reilu annos rapu-pastasalaattia jossa ihanien jokirapujen lisäksi oli jotain kermaista, ehkä creme fraichea tms., kahvi
- tupla sport patukka
- nuudelikeittoa, punaviiniä
- kaksi hapankorppua ja muutamia väinämöisen palttoonappeja joiden päällä kevyttä tuorejuustoa ja kalkkunaleikettä, muutama salmiakki

Ei kommentteja: