torstai 6. marraskuuta 2008

Miten voi ottaa päähän näin paljon ja olla niin turhautunut olo? Mihinkään en jaksa ryhtyä.
Kävin hoitamassa yhden hommelin ja sen jälkeen haahuilin kaupungilla päättämättömänä ympäriinsä. Ei huvittanut mitkään työt, kai siksi että ne yksinkertaisesti kaatuu päälle. Harhailun tuloksena ostin Seppälästä yhden paidan, joka oli alennuksessa. Klubikortilla olisi saanut jonkun tuotteen puoleen hintaan, mutta en jotenkin inspiroitunut mistään. Hiplailin Hanna Sarenin mallistoa, mutta mikään ei nyt oikein iskenyt. Sitten kävin kokeilemassa urheiluliivejä yhdessä liivikaupassa, mutta sekin alkoi vain ärsyttämään. Yhdet liivit olisin kelpuuttanut, mutta hinta oli 69€ ja pihiys iski. En ostanut.

Päivän syömiset:
- kahvia
- katkarapu-kookos keitto, pala ruisleipää ja tuorejuustoa, kahvi
- pieni annos tom kha gai -keittoa, 3,5 näkkäriä joiden päällä 10% chevreä ja kurkkua
- uunilohta jossa kirjolohta, 7% kevytkermaa, maustekurkkua, tilliä, sitruunamehua, suolaa ja pippuria, riisi-kauraa, salaattia jossa jäävuorisalaattia, kurkkua, paahdettuja kurpitsansiemeniä, oliiviöljyä, balsamicoa, basilikaa, suolaa ja pippuria, punaviiniä
- kourallinen hedelmäkarkkeja, salaatinloppu illalliselta

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt hyvä ihminen syöt muutamana päivänä oikein kunnolla ja lepäät etkä mene juoksemaan tai kuntosalille. Eihän tuosta mitään tule! Nukut kanssa kunnolla, eikä mitään viinin lipittämistä vaan ihan kunnon ei-kemialliset unet muutamana yönä. Kyllä se sitten siitä taas.