sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Eilen illalla tuli sitten naposteltua kaikenlaista, mutta ei mitään suuria määriä. Lasten kanssa vuokrattiin kolme leffaa, joita kateliin. Mukavan leppoisa ilta.
Tänään on ohjelmassa 90-120min kävelylenkki ja huomenna alkavan uuden projektin valmistelua.

Päivän syömiset:

- 0.2% rahkaa + 5% vaniljakastiketta jossa banaania, kahvia
- kaksi viipaletta täysjyväleipää joiden päällä 9% sulatejuustoa, 10% juustoa ja kurkkua
- täysjyväspagettia ja jauhelihakastiketta jossa karitsan jauhelihaa, tilkka öljyä, tomaattimurskaa, valkosipulia, chiliä, paprikamaustetta, suolaa, basilikaa, salaattia jossa jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkkua sekä kevyt kermaviilikastike
- vähän täysjyväspagettia ja soijarouhekastiketta lounaalta (esikoiselle pitää tehdä aina kasvisversio), neljä uunissa tehtyä tonnikalaleipää joissa leipänä Vaasan jälkiuuni ruissydän ja päällä valkosipulia, makeaa chilikastiketta, tonnikalaa vedessä, 10% juustoa, tomaattia ja basilikaa, punaviiniä.

Edit klo 14.45:
Kävin kävelemässä 1h 20min, keskisyke 116, matka 7,17km, kulutus 596 kcal. Yritin kiertää yhden uuden reitin, mutta jotenkin eksyin matkalla ja reitistä tuli lyhyempi. Jäi siis lenkki lyhyemmäksi kuin olin suunnitellut. Lähden ehkä kuitenkin vielä lasten kanssa uimahalliin, katsotaan mitä esikoinen sanoo kun tulee kohta harkoistaan.

Edit klo 19.30:
Käytiin uimahallissa, nyt väsyttää. Vesijuoksin 30min, mutta ihaninta oli päästä saunaan. Nyt on tullut taas siihen malliin syötyä, ettei tarvis tänään enää tunkea mitään suuhunsa.

Ei kommentteja: