tiistai 16. joulukuuta 2008

Tänään olen iloinen uudesta viikkopainosta 70,1 kg! Hitaasti mutta varmasti olen menossa 6 alkavaa painolukua. Tuo 70 kg alitus on ollut mun projektin ensisijainen tavoite ja on oikeastaan ihme että olen siinä onnistumassa. Vielä on matkaa ja pudotettavaa, mutta kyllä tämä homma tuottaa tulosta. Nyt kokonaispudotus on 11 kg. Aika uskomatonta kuvitella, että vielä toukokuussa kannoin sellaista painolastia niskassa. Ei ihme että väsytti.
Tänään ohjelmassa lenkki ja functional training -jumppa. Töitä olis niin paljon kuin ikinä ihminen voi tehdä. Yritän jotenkin keinutella aivan pakolliset asiat hoitaen ja aikaa kuntoilulle ottaen. Nyt keskityn tähän.

Päivän syömiset:
- kahvia, kaksi viipaletta ruisleipää joiden päällä 5% sulatejuustoa, kalkkunaleikettä ja kurkkua, mansikkasoppaa
- viipale ruisleipää jonka päällä 2% raejuustoa, mansikkasoppaa
- kanasalaatti, kaksi viipaletta ruisleipää joiden päällä tuorejuustoa, marjasmoothie, kahvi
- banaani
- silakkapihviä, uuniperuna, kevyttä kermaviilikastiketta

Edit klo 19:
Tänään oli olosuhteisiin nähden ehkä vähän liian rankat treenit. Juoksin päivällä tunnin, keskisyke 142, juostu matka 7,5 km ja kulutus 631 kcal. Sitten iltapäivällä menin tunnin functional training -jumppaan, keskisyke 115, kulutus 377 kcal.
Ihan hyvin meni sekä juoksu että jumppa. Haasteena vain on se, että huomennakin pitäisi jaksaa tunnin lenkki, ja torstaina ja perjantaina...

Ei kommentteja: