perjantai 5. joulukuuta 2008

Kiireinen mutta hyvä työpäivä, nyt matkalla kotiin. Ennen junaan hyppäämistä kävin Minna Parikan butiikissa Bulevardilla ja onnistuin olemaan ostamatta mitään. Mutta sitten piipahdin Helsinki 10:ssä, jossa kertakaikkiaan hullaannuin yhdestä Parikan laukusta. Sitten tuskailin ympäri liikettä laukun ostamista pohtien niin kauan, että törmäsin viimeksi noin 15 vuotta sitten näkemääni silloiseen ystävään, joka sattuu olemaan liikkeen sisäänostaja. Ja koska Parikan laukku oli ainoa ja viimeinen, sain 15% alennusta ja pakkohan se oli ostaa. Huoh. Lisäksi mukaan tarttui Paola Suhosen suunnittelema Bambi-heijastin ja ihanat batiikkivärjätyt damaskit lapselle joululahjaksi.
Tulipa taas elettyä niin yli varojen ettei pahemmasta väliä.... Kävin nopeasti vielä Stokkalla, jossa onnistuin välttämään Stella McCartneyn juoksuvaatehoukutukset.

Päivän syömiset:
- kahvia, juustosämpylä, marjasmoothie
- chicken tikka -lounas Satkarissa
- kana-pinjansiemen-rucola salaatti, light limua
- pala uunilohta ja kasviksia, punaviiniä
- kaksi after eight:ä

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut uudesta ihanasta laukusta!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Laukku on jumalainen, mutta en ole vielä uskaltanut kertoa kotona siitä mitään...
Tsemppiä sun projektiin. Mä suosittelisin liikunnan lisäämistä mieluummin kuin ateriakorvikkeita. Liikunta kuitenkin parantaa terveyttä ja kohottaa hyvinvointia kokonaisvaltaisemmin kuin ateriakorvikkeet, eikö?