tiistai 9. joulukuuta 2008

Aamupaino 70.6 kg. Hyvä minä. Syömiset eivät ole olleet joka päivä huipputerveellisiä, mutta kohtuullisia ja suht järkeviä. Yritän keskittyä proteiinin saantiin ja siinä onkin tekemistä. Sen lisäksi kun hoidan kuntoilut suunnitellulla tavalla niin kyllä pitäis päästä alle 70 kilon...
Tänään on töiden kannalta vähän hankalasti aika kampaajalle, mutta ihanaa päästä käsittelyyn!

Päivän syömiset:
- rasvatonta maustamatonta jogurttia ja mysliä, kahvia
- päärynä, latte rasvattomaan maitoon
- fetasalaatti
- savulohipastaa jossa täysjyväpastaa, savulohta, pinjansiemeniä, valkosipulia, öljyä, parmesania, 7% kevytkermaa, mustapippuria, basilikaa, punaviiniä

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin oli aikaisemmin vaikeuksia saada ruuistani riittävästi proteiinia, kun en halunnut kuitenkaan jauheisiin turvautua. Nyt sitten syön aika usein kananmunaa, tofua (erityisesti marinoitu ja kylmäsavutofu on tosi hyvää siivutettuna ja kevyesti paistettuna vaikkapa leivän päällä, tai kuutioituna kastikkeen tai keiton seassa.) Sitten vielä iltapalana nautiskelen 250 g purkin rahkaa, johon laitan sekaan pikku purkin (227g)ananasmurskaa tai noin 100 g mansikoita. Näiden avulla saan nykyään riittävästi proteiinia ilman sen suurempia ponnisteluja.

feministi kirjoitti...

Moi Lyyti!
Kiitos kommentistasi. Jossain vaiheessa mäkin söin tosi paljon tofua, mutta nyt se on jäänyt vähemmälle kun jotenkin se alkoi tökkimään ja se on kumminkin aika kallista. Mutta tofun käyttöä vois kyllä lisätä taas vaihteeksi. Mulla on yks tosi hyvä pastasalaatin ohje johon tulee kylmäsavustettua tofua -sitä ei olekaan tullut tehtyä pitkään aikaan.
Laitan blogisi listalleni, ilmoita jos et halua sitä sinne.
Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Saa toki laittaa, minäkin linkitän sinut omille sivuilleni.

Nuo ruuat menevät minullakin vähän sykleissä. Ihan helppouden takia syön jatkuvasti aika samanlaista ruokaa, sitten kyllästyn ja siirryn johonkin muuhun, mitä syön taas jonkin aikaa paljon. Tofu on kyllä kallista, siinä olet oikeassa, enkä minäkään sitä jatkuvasti päivittäin syö, mutta silloin, kun muuten ei protskuja tunnu tulevan riittävästi, se on hyvä ja helppo lisä, ja kun siinä on aika pitkä säilyvyysaika, pidän sitä aina jääkaapissa. Pääsääntöisesti näin lakto-ovovegetaristina saan proteiinini linsseistä ja pavuista. Soijalihaan kyllästytin itseni jossain vaiheessa ihan totaalisesti, mutta silloin tällöin sitäkin syön. Rahka, maustamaton jogurtti, raejuusto ja tavallinen juusto ovat minulle myös merkittäviä proteiinin lähteitä, kaksi ensinmainittua näyttää sinullakin olevan usein ruokalistalla.
Tsemppiä itsellesikin! Hyvin olet edennyt.