lauantai 7. helmikuuta 2009

Olisi pitänyt tehdä tänään töitä enemmän kuin jaksoin. Ihan hyvä fiilis kuitenkin ja pakko on ollut ottaa lunkimmin, mutta tiedän että huomenna on iso urakka edessä. Voivoi.
Olen urheasti yrittänyt saada viikottaiset kuntoilutavoitteet täyteen ja ihan hyvältä näyttää. Huomenna on suunnitelmissa vielä lyhyt lenkki ja jumppa. Tänään kävin kävelemässä 1h 17 min, kulutus oli 601 kcal, keskisyke 120 ja matka 7.4km. Sykemittarissa tai foot podissa on jotain häikkää, sillä mittari näytti matkaksi vain 4.8km. Oli ihan pakko google maps:stä tarkistaa reitti, sillä mitenkään ei nyt olisi voinut noin kauaa kulua noin lyhyeen matkaan. Ja näin tosiaan oli, eli 7.8km on oikea matka. Kävelyteitä ei oltu aurattu, ja kävely oli aika hankalaa kun kenkä lipsui mihin sattuu joka askeleen kohdalla, sillä lunta oli tullut jonkin verran. Ehkä sykemittari ei siksi näyttänyt oikeaa matkaa, kun askeleen vauhti ei ollut normaali. Ja varmaan tämän lumisuudeen ja lipsumisen vuoksi myös syke oli tavallista kävelysykettä korkeampi.
Paino on jumiutunut 69 kg:oon. Mulla on yleensä paino vaihdellut päivittäin, joskus jopa aika suuriakin määriä, joten nyt on ollut ihan uskomatonta kuinka se sama lukema vaan ilmestyy siihen vaa'alle. No, ehkä se pudotus sieltä vielä jonain aamuna yllättää. Kiloklubin mukaan kalorivajetta on tullut tälläkin viikolla aika ihanteelliset määrät joka päivä, mutta se ei ole painossa konkretisoitunut...

Päivän syömiset:
- kolme viipaletta luhtiruista joiden päällä kevyttä kermaviilikastiketta, 17% juustoa ja kurkkua, munakasta, kahvia
- katkarapupastaa
- banaani, 4 viipaletta luhtiruista joiden päällä kevyttä kermaviilikastiketta, 17% juustoa ja kurkkua
- KG-lehden reseptillä tehtyä kevyttä suklaa moussea, valkoviiniä

6.2.:
Päivän syömiset:
- kahvia, ruisleipää jonka päällä juustoa ja kurkkua
- paistettua riisiä ja vihanneksia ja vähän lohta
- 1% viili, 5 pinaattilettua (valmisruoka), hapankorppu jonka päällä 11% homejuustoa ja kurkkua
- tapas-pöydästä illan aikana viininlehtikääryleitä, manchego-juustoa, marinoituja valkosipulinkynsiä, voileipäkeksejä, muutama kasvis kevätkääryle, punaviiniä

Kävin kuntosalilla polkemassa cross trainerilla 1h 3 min, kulutus 653 kcal, keskisyke 142.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nuo syke- ja askelmittarien matkanmittaukset perustuvat askelpituuteen ja kävelyvauhtiin, joten ne eivät (kuten huomasitkin :)) ole luotettavimmasta päästä. Kalliimmissa sykemittareissa on sitten GPS, jota siis autojen navigaattoritkin käyttävät. Siinä voi sitten puhua jo tarkkuudesta :)