lauantai 4. huhtikuuta 2009

Eilinen teatteriesitys oli ihan kauhea, ja vaikken mitään erityistä odottanutkaan, olin silti järkyttynyt ja huonotuulinen koko illan ja yön. Monet asiat alkoivat mietityttää myös suhteessa omaan työhön, vaikken teatterin tekijä olekaan. No, se siitä.
Päivän kauppareissu lasten kanssa venyi ja päätyi kana-ateriaan Hesburgerilla - ei mikään kehuttava saavutus siis. Mutta omaa samaattomuuttani ja räntäsadetta uhmaten taistelin itseni kuitenkin viikon hitaalle ja pitkälle lenkille vaikken millään olisi jaksanut ja vaikka kurkku ja pää meinasivat olla kipeitä. Juoksin ohjelman mukaan 1h 10min 26s, kulutus 618 kcal josta 32% rasvaa, keskisyke 132, juostu matka 9km. Juoksussa ei ollut mitään ongelmaa, haasteet olivat lähinnä henkisellä puolella. Piti myös aika paljon tsempata, etten ruennut kiihdyttämään vauhtia vaikka olisin jaksanut.
Yritin ottaa iisisti myös siksi, että huomenna mulla on pitkä ja kova työpäivä ja sen aikana tai jälkeen olisi tiedossa myös jumppa.

Päivän syömiset:
- mustaviinimarja-vadelma smoothie, kaksi viipaletta ruispaahtoleipää joiden päällä 10% chevreä ja tomaattia, kahvia
- Hesburgerissa kana-ateria light limulla (lapsi söi vähän kyllä mun hampparista)
- espresso
- paistettu karitsan pihvi, uunijuureksia, punaviiniä, jälkkäriksi pala Glorian ruoka&viini -lehden reseptillä tehtyä aprikoositorttua ja espresso

Ei kommentteja: