lauantai 11. huhtikuuta 2009

Ei vieläkään uusia lukemia vaa'alla. Samoissa mennään. Tänään on ohjelmassa pitkä lenkki, töitä ja veroilmoituksen tekemistä. AAAAARGHHHHH. Ei huvita ei. No, ehkä keksin jonkun keinon keplotella veropapereita vielä eteenpäin.
Eilisen lumimyräkän ja yleisen uupumuksen vuoksi en jaksanut käydä lenkillä, mutta tänään on tehtävä pitkä lenkki. Keho on kyllä aika väsynyt.

Päivän syömiset:
- ruispala ja ruispaahtoleipä joiden päällä kevyttä tuorejuustoa, 17% juustoa, kalkkunaleikettä ja kurkkua, vähän 0.2% rahkaa ja vadelmia, kahvia
- vadelmia
- lampaan ulkofilettä ja uunikasviksia jossa sieniä, paprikaa, kesäkurpitsaa, perunaa, oliiviöljyä, valkosipulia, suolaa ja yrttejä
- vähän mämmiä ja vaniljakastiketta, kaksi palaa suklaata, kahvia
- ruiscrackereitä, 11% valkohomejuustoa, 17% juustoa, tuoreita viikunoita, pieni pala aprikoositorttua, cavaa

Edit klo 15.30:
Jes, selvisin pitkästä hitaasta lenkistä. Juoksin siis todella hitaasti pitäen sykkeen hyvin matalalla. En ole varmaan koskaan juossut lenkkiä noin matalalla keskisykkeellä, mutta olen juuri lukenut Samuli Vesalan juoksukirjaa ja kai se on uskottava että pitkät hitaat lenkit ovat olennainen osa harjoittelua. Olisin voinut juosta tänään nopeampaakin ja silti pysyä alle 70% rasitustasolla, mutta otin ihan rauhassa ja juoksentelin uusia reittejä jalkoja säästellen ja yrittäen olla murehtimatta hidasta vauhtia ja suht vaatimatonta matkaa.
Juoksu 1h 21min 41s, kulutus 623 josta 38% rasvaa, keskisyke 122, juostu matka 9.5km.

Ei kommentteja: