keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Kiitos kommenteista Maureen ja Jaana!

Tänä aamuna oli taas ihan hurja aamupaino. Eilen söin kyllä hyvin mutta en mitenkään liikaa. Sen sijaan illalla herkuttelin maltillisesti suklaalla ja punaviinillä -en tiedä näkyikö tuo sitten heti vaa'alla vai oliko paino pompannut jostain syystä liittyen nestetasapainoon tms. En ole pitkiin aikoihin syönyt suklaata, mutta muutamana päivänä on tullut semmoinen olo että olispa nyt pala suklaata. Eilen sitten kaupassa käydessäni päätin ostaa suklaalevyn josta siis illalla söin vähän. On kyllä kamalan vaikea olla tuntematta syyllisyyttä tuollaisesta herkuttelusta. Kyllähän siitä kaloreja tuli, mutta tämä ei nyt ole minulle mikään tapa enkä tee sitä kovin usein. Alkuviikon olen ottanut liikkumisten suhteen iisisti ja ainakin itsestä tuntuu että olen palautunut juoksusta hyvin. Nyt pitää vaan uudelleen miettiä koko harjoittelua, miten jatkaa, mihin tähdätä, miten motivoitua.
Sain pari päivää sitten todella masentavia uutisia liittyen työhöni tulevaisuudessa. Koko toimeentulo ja elämä pitää nyt miettiä uudelleen ja näyttää kyllä tosi epävarmalta. Olen siis myös ollut tosi surullinen ja ahdistunut.

Päivän syömiset:
- banaani
- lounaspöydästä broilerilasagnea (jossa ei ollut juustokuorutusta eikä juustokastiketta), salaattipöydästä runsaasti salaatteja jossa höyrytettyä broccolia ja porkkanaa, kaaliraastetta, tomaattia ja purjoa, viipale ruisleipää jonka päällä keijua, kahvi
- muutama salmiakki
- omena, banaani
- pastaa ja papukastiketta, päällä 12% juustoraastetta, valkoviiniä

Edit klo 20.30:
Paska päivä ja paska fiilis. Ja syöty liikaa pastaa, mut lounaalla ei ollu oikein muuta vaihtoehtoa ja kun pääsin kotiin, mies oli myös tehnyt pastaa....

1 kommentti:

Maureen kirjoitti...

No onpa sinulla tylyjä uutisia töistä. Toivottavasti et ihan muserru asioitten ahdistavuuteen. Toisaalta nyt voi olla hyvä tilaisuus muuttaa elämänsä suuntaa ja lähteä toteuttaa jotain muuta mistä on haaveillut. Toivon parasta!