sunnuntai 20. syyskuuta 2009

On ollut kiirettä töissä ja muun ajan on täyttänyt epätoivo ja ahdistus. Ainakin toistaiseksi olen kuitenkin pystynyt pitämään itseni kiinni arjessa, enkä ole ruennut ylenpalttisesti syömään tai juomaan. On ollut kyllä sen verran vaikeaa, että tuntuu siltä että joudun turvautumaan ammattiauttajan apuun selviytyäkseni tästä. En kertakaikkiaan ole ehtinyt tai muistanut kirjata syömisiäni ylös.

Alkuviikon liikunnaksi tuli pyöräilyä ja yksi lenkki.
Eilen kävin pitkästä aikaa tekemässä salilla treenin noin vuosi sitten saamani ohjelman mukaan. Ja se vei kyllä mehut ja sai lihakset kipeeks eli tehokas on. Treeni oli 1h 36min (+venyttelyt päälle), kulutus 546 kcal josta 36% rasvaa, keskisyke 121.
Tänään kävin hitaalla juoksulenkillä, 1h 33min, kulutus 696 kcal josta 28% rasvaa, keskisyke 138, juostu matka 11.2 km. Eilinen salitreeni tuntui jaloissa ja lisäksi yleinen stressi ja ahdistus kehossa. Loppukilometreillä lisäksi oli outo kipua polvessa, mutta se tuntuu nyt menneen ohi.

Seuraavat puolitoista viikkoa ovat ellei vuoden kiireisintä aikaa niin ainakin yksi niistä jaksoista. Luulen, että varsinaiset kuntoliikunnat jää aika vähiin, mutta työn puolesta tulee aika paljon kävelyä ja suhausta paikasta toiseen. Yritän vain muistaa ja jaksaa syödä joka päivä järkevästi.

Päivän syömiset:
- kahvia, rahkaa jossa 0.2% rahkaa, vaniljakastiketta, banaania ja nektariinia, yksi ruispala jonka päällä kalkkunaleikettä, juustoa ja kurkkua
- tandoorimarinoitua uunissa paistettua kanafilettä ja perunapaistosta jossa myös paprikaa ja purjoa
- lenkin jälkeen dexal light urheilujuomaa
- kukkakaalikeittoa ja yksi ruispala
- valkoviiniä

Ei kommentteja: