lauantai 16. tammikuuta 2010

Viikko on sujunut ihan ok, mutta töissä olen ollut niin pitkiä päiviä, että liikunta on jäänyt aika vähäiseksi. Lisäksi olen töissä ollessani käynyt ulkona syömässä joinakin päivinä yhdessä paikassa, jossa on vain yksi keitto ja yksi pääruoka lounaana joten on ikään kuin syötävä sitä mitä on tarjolla. Ja siksi joinakin päivinä on tullut syötyä enemmän hiilareita kuin olisin halunnut.
Tiistaina kävin Kinesis-treenissä. Muuten en ole kuntoliikuntaa harrastanut -paitsi tänään. Tosin perjantaina työpaikkani muutti, joten päivä kului muuttolaatikoita kanniskellessa eli se oli sillei ihan fyysinen päivä. Muuton kunniaksi se oli myös herkkupäivä. Ostimme kotiin perunalastuja ja muutaman karkkipussin joista koko perheen voimin nautimme. En syönyt mitään älyttömiä määriä herkkuja, mutta söin kuitenkin.
Tänään kävin kuntosalilla treenaamassa 1h 20min ja sen päälle vesijuoksin 30min. Kotiin tullessa olikin semmoinen nälkä, että oksat pois. Söin lapsilta jääneet perunalastujen rippeet ja sitten oikean ruuan. Paino on pysytellyt suhteettoman korkeissa lukemissa. Ahistaa.

Päivän syömiset:
- kahvia, ruispala jonka päällä paistettu kananmuna, ketsuppia ja kurkkua, profeel jogurtti
- kasvissosekeittoa, ruispala jonka päällä tonnikalatahnaa
- kaksi omenaa
- vähän perunalastuja
- uunissa paistettua lohifilettä ja iso annos salaattia jossa jäävuorisalaattia, avokadoa, tomaattia ja valkosipulinen öljybalsamicokastike. Lisäksi salaatin päälle paistettua chevreä, valkoviiniä.

Ei kommentteja: