keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Olin koko viime viikon työmatkalla ja huomenna lähden taas loppuviikoksi reissuun. Minulla jatkuu samat tutut haasteet matkoilla olemisen ja syömisen tasapainottelun suhteen. Jotenkin multa häviää reissussa sellainen normaali tunne nälästä ja tuntuu että aineenvaihduntakin menee ihan sekaisin. Ja siihen kun lisätään se, että ruokailu tapahtuu pääosin ravintoloissa eikä ole aina mahdollista itse valita mitä ja milloin syö eikä myöskään pääse liikkumaan kuten normaalisti, niin haasteita riittää. Minulle siis. Ehkä jollakin on tähän joku viisasten kivi.

Eiliset syömiset meni ihan ok. Aamulla söin viilin ja viipaleen itse leipomaani leipää jonka päällä kalkkunaleikettä, lounaaksi kanasalaatti ja tomaattikeitto, välipalaksi kaksi viipaletta kotitekoista leipää joiden päällä juustoa ja salaatinlehtiä, päivälliseksi tom kha gai -keittoa ja pari viipaletta itse leipomaani leipää joiden päällä oivariinia. Illalla pari lasia valkkaria.

Päivän syömiset:
- danone activia jogurttia, kaksi viipaletta kotitekoista leipää joiden päällä oivariinia, 10% polaria ja paprikaa, kahvia

Ei kommentteja: